Cedefop fotópályázat

 A CedefopPhotoAward pályázatot a görögországi Thesszalonikiben található Cedefop (Európai Szakképzés-Fejlesztési Központ - www.cedefop.europa.eu) szervezi az Európai Szakképzési Héthez kapcsolódóan.

A résztvevő tanulók legfeljebb 4 fős csapatokban jelentkezhetnek. Az egyéni jelentkezések nem fogadhatók el. A csapatoknak egy 3-5 képből álló történetet kell bemutatniuk, amelyet egy rövid, legfeljebb 100 szóból álló narratívával kell kiegészíteni. Minden csapat csak egy fotós történettel jelentkezhet. A fényképeknek a szakképzésben tanuló hallgatók valódi tapasztalataira alapozott történetet kell közölniük.
(Részleteket, szabályzatot itt tudja elolvasni.)

Három díjat osztanak majd ki a három legjobb fotós történetért. Az első és a második díj két nyertes csapata tanáraikkal, oktatóikkal Bécsbe utazhat az Európai Szakképzési Hétre, ahol munkájukat a november 8-án megrendezésre kerülő gálavacsorán mutatják be, majd a november 9-i díjátadó ünnepségén vesznek részt.  A harmadik díjat elnyerő csapat a tanárukkal vagy az oktatójukkal Görögországba utazhat a Thesszaloniki Nemzetközi Filmfesztivál 2018. november 1-ei megnyitójára.  A díjazott képeket kiállítják a Thesszaloniki Nemzetközi Filmfesztiválon fesztiválon 2018 novemberében és az Európai Szakképzési Héten 2018. november 5. és 9. között, Bécsben.

A pályázati felhívás 2018. július 15-én 23:59 órakor ér véget (a fényképes történetek benyújtásának határideje). Pályázni az alábbi jelentkezési lap kitöltésével lehetséges. A pályázati munkákat a kitöltött jelentkezési lappal Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre kell beküldeni, a tárgy legyen "CedefopPhotoAward 2018". 

"Mondd el a saját történeted!"

Bármilyen kérdésed van, keress minket! Segítünk!     felveszem a kapcsolatot

×
A 2021/2022. tanévre is várjuk a diákok jelentkezését
nappali rendszerű képzéseinkre!

DSZC nappali képzések banner

 Megtekintem