Díjátadó ünnepség a DSZC-ben

Pedagógusnap alkalmából legkiválóbb dolgozói munkáját díjazta a Debreceni Szakképzési Centrum. A június 7-i ünnepségen a szakképzési centrum 14 munkatársa és egy tantestülete részesült elismerésben.

A Debreceni Szakképzési Centrum életében már hagyomány, hogy a feladatukat kiemelkedően végző dolgozók és oktatók munkáját a tanév végén egy díjátadón köszöni meg a centrum vezetése.

A hétfői ünnepségen Hámori Éva főigazgató asszony köszöntötte a résztvevőket. Mint mondta, az ünnepségen azon kollégákat díjazzák, akik a szakképzés, az oktatás-nevelés terén kimagasló, értékteremtő munkát végeznek.

Tirpák Zsolt kancellár úr az ünnepségen arról beszélt, hogy a szakképzési centrum közösségében a hétköznapok lendületében egyre több feladat várja a kollégákat. Az oktató és nem oktató közösség tagjai lelkiismeretesen, kiváló eredménnyel végzik munkájukat a nagy cél, a szakképzés iránti elkötelezettség megvalósulása érdekében.

A Debreceni Szakképzési Centrum kiváló oktatója elismerésben részesült Kádár István, iskolánk oktatója.

Kádár István oktatói pályafutását 1986-ban kezdte az intézményben, 2013-2015 között az iskola általános igazgatóhelyettese, jelenleg a kreatív ágazatban ruhaipari szakmai elméleti és gyakorlati tantárgyat oktat.
Képesített könyvelő, vállalati tervező, statisztikus végzettsége mellett ruhaipari üzemmérnök diplomát, majd okleveles ruhaipari szakos műszaki tanár egyetemi végzettséget is szerzett. Tudását soha nem csak magának fejlesztette, mindig szerette továbbadni, megosztani másokkal. Mindig elementáris erővel működött benne a pedagógus lélek. 
Innovátorként közreműködött az intézmény fejlesztésében, az iskola kreatív programjainak (Alkotó Ifjúság pályázat, alapítványi bálok, beiskolázási és szakmai rendezvények) rendszeres és sikeres résztvevője, szervezője. 
A jelenlegi járványügyi helyzetben a maszkvarrásban vállalt önkéntes szerepet és ezzel közvetlenül is segítette a védekezést. 
Precíz, figyelmes, támogató, munkájára igényes, szakmailag mindig nyitott fejlődésre, kreatív, közösségi ember, az intézmény szervezeti kulturáját ápoló és megtartó kolléga.
Szakmai pályafutását nyugdíjazásával a 2021/2022. tanév 1. félévében zárja.

Eddigi munkájához szívből gratulálunk! További sikereket kívánunk!

20210607 150138

DSZC díjátadó

Bármilyen kérdésed van, keress minket! Segítünk!     felveszem a kapcsolatot

×
Találd meg nálunk álmaid szakmáját!

Lemaradtál Nyílt Napjainkról? Nézd vissza videóinkat!
2021.11.10.
- 2021.12.01.