Felhívás divattervező pályázatra

Iskolánk „ÁLOMMELÓK A DIVATIPARBAN” címmel, a nyári szünetben divattervezői pályázatot hirdet tehetséges és vállalkozó kedvű fiatal felnőttek számára.

„Legyünk mi az ugródeszkád álmaid megvalósításában!”

Kategóriák:

  • Tervezői: a pályamunkák saját tervek, rajzok.
  • Kivitelezői (elkészült munkák): a pályázó által megvarrt ruhák, amelyek nem a saját tervei alapján készültek.
  • Komplex megvalósítás: a pályázó saját maga által megtervezett és kivitelezett ruhák.

Nevezési határidő: 2021. július 5.


A nevezéshez bemutatkozást- egy rövid önéletrajzot kérünk, amelyben a pályázó térjen ki arra is, mi motiválta a pályázat beadásakor. A levélben kérjük feltüntetni a pályázó nevét, telefonszámát, email címét és a kategória megjelölését. A személyes adatokat bizalmasan kezeljük, kizárólag a nyertes pályázó értesítése céljára használjuk fel.

  • Jelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen keresztül.

Az elkészült ruhákat, rajzokat személyesen az intézményünk címére kérjük eljuttatni, ahol átvételi elismervény mellett vesszük át. A rajzok postázhatók is. Az átvett munkákat a zsűrizés után visszajuttatjuk.

  • Cím: Debreceni SZC Kreatív Technikum, 4027 Debrecen, Sétakert u. 1-3.

Zsűrizés: A pályamunkákat Varga Csaba, a Ciabattino Fashion Modellügynökség ismert divattervezője, és iskolánk kreatív oktatói, Barcsi Ágnes és Holis Kinga fogják értékelni.

A nyerteseknek egyben bemutatkozási lehetőséget biztosítunk az iskola honlapján, Facebook, és Instagram oldalán, valamint értékes tárgynyereményben részesülnek.

A pályázók a pályamunkák beadásával hozzájárulnak, hogy alkotásaik az iskola honlapján, Facebook, és Instagram oldalán is megjelenjenek.

  • A pályamunkák leadási határideje: 2021. július 31.

Eredményhirdetés: 2021. szeptember első hetében.

Sikeres, örömteli alkotómunkát kívánunk!

Divattervező pályázat plakát

Bármilyen kérdésed van, keress minket! Segítünk!     felveszem a kapcsolatot

×
Találd meg nálunk álmaid szakmáját!

Lemaradtál Nyílt Napjainkról? Nézd vissza videóinkat!
2021.11.10.
- 2021.12.01.