Divattervező pályázat - nyertesek bemutatkozása

 Iskolánk „ÁLOMMELÓK A DIVATIPARBAN” címmel, a nyári szünetben divattervezői pályázatot hirdetett tehetséges és vállalkozó kedvű fiatal felnőttek számára.

„Legyünk mi az ugródeszkád álmaid megvalósításában!”

A nyerteseknek bemutatkozási lehetőséget biztosítunk az iskola honlapján, Facebook, és Instagram oldalán.

Érkezzen az első nyertes bemutatkozása:
"Jelenleg tanuló vagyok. Idén érettségiztem a Debreceni Fazekas Mihály Gimnáziumban, majd sikeres felvételt nyertem a Budapesti Corvinus Egyetemre, ahol szeptembertől fogom megkezdeni tanulmányaimat gazdálkodási és menedzsment alapszakon.

A művészetek, mint a rajzolás, festés és táncolás mindig fontos szerepet játszottak az életemben: általános iskolás koromban sikeresen elvégeztem a MEA Alapfokú Művészeti Iskolát, gimnáziumi éveim alatt pedig tagja voltam a debreceni Feeling Tánc- és Mazsorett Egyesületnek. Már sok művészeti ágat kipróbáltam, de a divat világa az, ahol igazán otthon érzem magam. Képzett rajztudásommal és érdeklődésemmel a legújabb divat felé nem okoz gondot papírra vetni ötleteimet, valamint idén egy kezdő varrótanfolyam elvégzésével a kivitelezés alapjait is megtanultam.

Célom a kereskedelmi szakirányú egyetem elvégzése után egy divatiskolában folytatni tanulmányaimat és sikeresen elhelyezkedni a divatiparban. Az egyetemi jelentkezéshez szükséges portfólió kollekción jelenleg is dolgozom, de a versenyre egy egyéni tervvel szeretnék jelentkezni. Ez a verseny számomra hatalmas lehetőség, amellyel szakmai elismertséget és kezdő motivációt szerezhetek álmaim eléréséhez."

Császár Orsolya

 

Divattervező pályázat Császár Orsolya

Bármilyen kérdésed van, keress minket! Segítünk!     felveszem a kapcsolatot

×
Találd meg nálunk álmaid szakmáját!

Lemaradtál Nyílt Napjainkról? Nézd vissza videóinkat!
2021.11.10.
- 2021.12.01.