Szülői tájékoztató az étkezés megszervezéséről

TÁJÉKOZTATÓ ÉTKEZÉS MEGSZERVEZÉSÉRŐL

Étkezés megrendelése: Az étkezés megrendelése a Hozzájáruló nyilatkozat a személyes adatok kezeléséhez c. nyomtatványon történik. A nyomtatvány leadása megrendelésnek minősül, a végleges lemondásról írásban kell nyilatkozni. Kérjük, hogy a nyomtatványt nyomtatott nagy betűkkel kitölteni szíveskedjenek!

A hozzájáruló nyilatkozatok és a kedvezményre jogosító okiratok beadási határideje folyamatos, de legkésőbb  2021. május 31. napjáig be kell benyújtani e-mail formájában az étkezést biztosító intézmény élelmezésszervezőjénél, óvoda esetén az óvodatitkárnál.

 Az elérhetőségek, nyilatkozatok, mellékletek megtalálhatók a www.diminfo.hu internetes oldalon is:
- 8. számú melléklet
- 9. számú melléklet
- hozzájáruló nyilatkozat.

A 2021/2022-es tanévre szóló étkezés megrendelő nyomtatványok leadása folyamatos, de legkésőbb 2021. május 31. napjáig kell benyújtani! A leadás elektronikusan történik, a kitöltött nyilatkozatokat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre szíveskedjenek megküldeni!

Étkeztetéssel kapcsolatos kérdés esetén forduljanak Kovács Boglárka élelmezésszervezőhöz a +36-20/294-9002-es telefonszámon.

Normatív étkezési kedvezmény igénylése:. Az étkezési térítési díj kedvezményeinek igénybevétele jogosultság alapján történik, a jogosultságot igazolni kell.

- Óvodai nevelésben részesülő gyermek esetén a 328/2011.(XII.29.) Korm. rendelet 6. számú mellékletet szerinti nyilatkozatot,

- általános, vagy középiskolában tanuló gyermek, vagy fiatal felnőtt után a 328/2011.(XII.29.) Korm. rendelet 8. számú melléklet szerinti nyilatkozatot, rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény esetén a határozatot, tartósan beteg, fogyatékos gyermek esetén szakorvosi igazolást, magasabb összegű családi pótlék megállapításáról szóló határozat másolatát,

- átmeneti gondozásban lévő, ideiglenes hatállyal elhelyezett és a nevelésbe vett, valamint az utógondozói ellátásban részesülő fiatal felnőtt ingyenes gyermekétkeztetés igénybevételére való jogosultságához a 328/2011.(XII.29.) Korm. rendelet 9. számú mellékletet szerinti nyilatkozatot kell benyújtani.

Rászorultsági kedvezmény igénylése: a gyermek lakóhelye szerinti illetékes önkormányzat a gyermek egyéni rászorultsága alapján további gyermekenkénti kedvezményt állapíthat meg. A rászorultsági kedvezmény megállapítása iránti kérelmet a helyi Polgármesteri Hivatal Szociális Osztályához kell benyújtani.

Étkezés lemondása: betegség, hiányzás esetén az étkezés lemondására legkésőbb a tárgynapot megelőző nap reggel  9:30 óráig van lehetőség (hétfő esetén, pénteken).

Étkezési térítési díj megfizetése: Csoportos beszedéssel történik.

A felhatalmazás kitöltéséhez szükséges adatok:

  • Név: Debreceni Intézményműködtető Központ
  • Számlaszám: 11738008-15813619
  • Cím: 4026 Debrecen, Kálvin tér 2/A.
  • Banki azonosító: A15813619
  • Fogyasztó azonosítója: az étkező TAJ száma (9 számjegy folyamatosan)
  • Fogyasztó neve: Az étkezést igénybe vevő neve

Étkezéssel kapcsolatos információk: www.diminfo.hu.

 

Hajnal János                                                                                                                                          
Debreceni Intézményműködtető Központ igazgatója

                                                                                                                  

Bármilyen kérdésed van, keress minket! Segítünk!     felveszem a kapcsolatot

×
Találd meg nálunk álmaid szakmáját!

Lemaradtál Nyílt Napjainkról? Nézd vissza videóinkat!
2021.11.10.
- 2021.12.01.