Határtalanul!Program HAT-18-02 pályázat

 „Szűrrátétek régen és most”

A Debreceni SZC Könnyűipari Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Szakiskolájának 10-10 fő tanulója és 2-2 fő pedagógus kollégája a Nagyváradról érkező diákokkal és kísérőikkel együtt vett részt a Határtalanul! pályázatban.

A partnerintézmény résztvevői 2019. március 19-22-e között ellátogattak az iskolánkba, ahol egy nagyon kellemes délutánt töltöttek. Majd a városban megtekintették a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ kiállító termében a tavaszi kiállítást, valamint Déri Múzeum tárlatait. Hortobágyon a természet felfedezésével együtt a kilenclyukú hidat is megcsodálták. Naplemente után a debreceni főtér nevezetességit is körbe járták. A 4 napos kirándulás kellemes időben és társaságban gyorsan eltelt.

Április 2-5-ig iskolánk pályázatának résztvevői látogattak el a nagyváradi partnerintézménybe. Az ottani kiállítást berendezték a tanulók és tanáraik segítségével, valamint az általuk elkészített projektmunkát tekinthettük meg. A kint tartózkodás alatt megismerkedtünk a város nevezetes épületeivel. (Nagyváradi Vár, Városháza kilátója) Kirándulást is szerveztünk Kiskohra, ahol a Medvebarlang csodáit ismerhettük meg.

Eredményes pályázatot sikerült ismét zárni mindkét fél számára.

A pályázat bemutatása

Határtalanul! Program

Bármilyen kérdésed van, keress minket! Segítünk!     felveszem a kapcsolatot

×
Találd meg nálunk álmaid szakmáját!

Lemaradtál Nyílt Napjainkról? Nézd vissza videóinkat!
2021.11.10.
- 2021.12.01.